Naruči taxi online

Ako nemate nikakvih pitanja u vezi Vašeg prijevoza molimo Vas da najmanje 18 sati prije početka prijevoza ispunite i pošaljete online obrazac koji se nalazi na ovoj stranici.

Molimo Vas da pažljivo ispunite online obrazac, pazeći pritom da upišete sve ono što se od vas traži, isto tako vas molimo da upišete u za to predvidenu rubriku ime ili riječ koju želite da naš vozač ima na plakatu za dočekivanje ukoliko se radi o dočekivanju na aerodromima, autobusnim i željezničkim kolodvorima ili nautičkim marinama i lukama. Vaš broj telefona nam je jako važan jer ćemo pozivom na broj koji upišete u za to predviđenu rubriku autorizirati vašu narudžbu za prijevoz, u dnu obrasca možete ukoliko smatrate da je to važno, upisati napomenu npr. broj sobe u hotelu, broj mola u nautičkim marinama, predviđeno vrijeme dolaska autobusa i sve što smatrate da je važno za prijevoz koji naručujete.

Na svaki vaš upit odgovoriti cemo u najbržem mogućem roku. Svaku Vašu zaprimljenu narudžbu za prijevoz potvrditi ćemo Vam putem e-maila ili telefonom u najbržem mogućem roku.

Ime i prezime:*
Telefon:*
E-mail:*
Adresa početka prijevoza:*
Datum prijevoza:* Dan: Mjesec: Godina:
Vrijeme početka (hh/mm):*
Destinacija:*
Broj putnika:*
Broj leta:
Ime na plakatu:
Razne informacije: